Avui d'ahir


Ring riiiing

-Sí?

- Sí, hola! Benvinguda! La truquem per informar-la que acaba de passar a un altre món on els temes principals de preocupació deixen de ser els de les cançons que sonen per la ràdio. Se'ns es permés donar-li un consell: no es faci moltes preguntes perquè n'hi ha una en especial que no té resposta i si se la formula la faria entrar en un bucle viciós on l'única sortida és el buit. Esperem que aprengui a reconduir les emocions en un temps rècord. Ens tornarem a posar en contacte amb vostè per indicar-li quan passa al següent i últim món. Passi-ho bé!

5 comentaris:

la teva fan numero 1 | 2 de set. 2009, 21:56:00

En quina pregunta sense resposta pensaves? Potser... Què hi ha desprès de la mort?

És l'única que s'he m'acudeix que no pot tenir resposta ja què la resposta a que fan els anecs del llac de central park quan és hivern, tothom la sap!

la teva fan numero 1 | 2 de set. 2009, 21:58:00

perquè he ficat se (s'he) d'aquesta manera també seria una pregunta sense resposta!

Olga | 2 de set. 2009, 22:26:00

Oh! Fan num. 1 (no revelaré el teu nom per no trencar la tònica d'aquest bloc xD) quina il·lusió! I a més, fent referència als ànecs de Central Park si és que...

La pregunta es semblant a aquesta però no justament aquesta... de fet, no sé ni com formular-la. Potser hauré de recórrer a preguntes més simples i tontes com les del Holden per tenir la resposta d'allò abstracte i inconcebible.

Saps què? La frase que has ficat al "feis" me la vaig apuntar, per això em sonava tant.

Anònim | 17 de set. 2009, 13:22:00

ai jo lo dels anecs de central park del vigilant en el camp desegol la trobava una pregunta supertonta ja ke ja se sap ke se piren a un lloc mes kalent no?
ote algun altre sentit?
ja se ke no te masa relacio pero ho volia dir!

Olga | 25 d’oct. 2009, 15:54:00

Sí que té un altre sentit, de fet molts.

http://www.uv.es/~fores/AcosoTextual/Salinger01.html